Bromstest

J kamrater,

i och med Gråbens färdigställande tog jag henne på tur igår. Återigen såg jag fisken. Dock såg hen inte mig vilket ledde till att igenkännande nickar inte kunde utbytas. Hvad så. Jag tog Gråben på tur. Bromsarna gick varma då det var det primära som skulle testas. Jag bromsade och bromsade och kunde konstatera att allt var bra. Lagom mycket vajerspänning både fram och bak. Dock kan jag spänna vajern bak under färd medan jag måste spänna fram genom att spänna om vajern på bromsen. Men det är Okej, alla kan inte vinna. Jag fick provat två oplanerade panikbromsningar. Den ena när jag höll på att bli påkörd av en EMO som sms:ade och den andra när en bil inte följde Svea Rikes lag. Men det gjorde inte så mycket, skönt att veta att bromsarna funkade. 116-länkars kedja måste jag köpa. Blir nog två så jag har skifte också.

Nu måste jag hitta min harpa och min hatt!

Fröja med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>