Ich habe endlich meine Fronttasche gekauft!

Mein Geliebte,

jag talar sanning. En sort en Vaude Aqua Box är på väg hem. Tillsammans med packpåsar, necessär (vilken tydligen kallas toalettpåse på butikens hemsida) och en ny dryckeskopp med blå emalj och stålkant. Yaay nya cykelprylar! Plus att jag äntligen får monterat på fästet till väskan så jag kan dra på ordentlig styrlinda och bomullstråd som jag trivdes så bra med på förra trippen.

Kom på att om 23 dagar börjar min semester. Om 24-25 dagar börjar cyklingen. Fortfarande har jag inte bestämt något mål. Funderingar går kring färja från Malmö till Travemünde och sedan vidare till Lübeck och Wismar innan vägen bär sydväst åt Alsace, Lorraine eller Champagne. Det hade ju inte varit helt fel att cykla lite i Ardennerna heller. Tiden ger svar. Blir jag kär kanske jag stannar i Tyskland. Deras snygga tjejer är ju trots allt, typ som ja… Okej, vi behöver ju inte gå in på det just nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>