Trelleborg – Rostock

Imorgon gäller det. Då tar jag färjan till Tyskland. Kommer fram vid 14 och skall då börja hojja mot Wismar och sedan Lübeck om jag fortfarande känner för det. Annars så blir det sikte mot Hamburg. ”planen” är ungefär Hamburg-Hannover-Paderborn-Bonn-Nancy. Efter Nancy är det snabbaste vägen hem Möjligt att det blir med andra färdmedel. Ingen vet.

Vi får se hur det blir med internet och blogguppdatering. Vet inte hur det ser ut med tillgång till gratis wifi i Tyskeland.

För övrigt så har jag inget nationellt ID-kort eller giltigt pass med mig. Jag litar på schengen och att det inte blir någon kontroll. Jag tar med mig körkort och ett två år gammalt pass och hoppas på det bästa. Morgondagen kanske slutar med att det blir tillbakaresa till Trelleborg och cykling genom Danmark istället. Vi får se vad Franz säger vid kontrollen. Inte mycket att göra åt det nu.

Lärdomar från förra trippen är att jag kommer ta med mig en kudde hemmifrån. Det funkar att stuva in sina kläder i sovsäcksfodralet men det är inte optimalt. Andra saken är att alltid ha med sig en stol. Nu har jag en campingstol som jag skall ta med med. En sådan där modell med ölhållare. Det kommer behövas. Sweet.

2 reaktion på “Trelleborg – Rostock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>