Rostock-Wismar

Får skriva från mobilen på McDonalds. Datorn vill inte koppla upp sig till deras nät. Lär bli stavfel etc. Kom från båten ganska sent till rostock. Vid 1530 blev jag klar att cykla efter att ha tagit ut pengar då detta ibland efterblivna land inte kan tillhandahålla service om man har Mastercard. Cyklade och cyklade tills jag tog vätskepaus ca 30 från Wismar. Funderade lite på om jag skulle slå läger men fortsatte till Wismar och slog läger strax förbi. Total cykling går blev 72 km. Inte så konstigt när jag började så sent. Vädret var fint igår och det idag också.

Funderar på att dra ner och olla Hannoverför att sen sticka hem mot Svitjod genom Dänemark. Tar ju hårt att vara udan dofsingen föler jag. Men vi får se. Än någon tid i hjälteland, så som en gammal kärring på radio sade.

Just det, en man på motorcykel kom och hälsade på nattalägret igår. Han kontrollerade så ingen fiskade i sjön jag sov intill. Den tillhörde nordvästmecklenburgs kommun eller något. Vägarna är oftast finaooch folket än så länge så vänliga som man kan vänta sig av tyskar. Måste gå som cyklar vilket är kul.

Nu måste jag hitta vatten i ett ack så söndagsstängt Tyskland…

2 reaktion på “Rostock-Wismar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>