Celle

7/7
Jag hittade en fin plats att ställa tältet på. Det var en äng inringade av skog och vetefan. Det hoppade harar i det höga gräset medan fåglar sjöng vackra melodier. Det blev 129 km idag. Körde förbi Wöbbelin där det var lite monument för att dödsmarscherna stannat där. Annars pinnar jag på ganska väl. Blev hyfsat brun om armarna.

8/7 Dannenberg – Celle
Vaknade fint Och började cykla strax innan nio. Följde mig trogna väg 191. Kom till Ett vägbygge där bilvägen gjordes om medan cykelvägen var klar. Cyklade ensam där någon mil och kom till Uelzen. Där blev det ett jävla helvete när jag skulle försöka hitta cykelvägen längst väg 191. Det fanns ingen! Fick ta sjukaste omvägen till Suderburg, Underklass och sen Eschede. Där kissade jag för första gången på sju timmar. Hade bara hällt i mig fem liter vatten under tiden. Idag har jag nog bränna mig på armarna. I alla fall i armvecket. Där stramar det lite väl tycker jag. Tog mig vidare till Celle och körde omväg till en camping. Kände att det var dags att softa lite. Blev 110 km idag. Sjukt varmt har det varit. Har badat i en sjö och sköljt av mig här på campingen och tvättat mina kläder jag haft på mig. Det var automatiskt dosering av tvättmedel och sköljmedel så nu stinker det värre än helvetet själv av typ rosor eller något annat stinkande. Lär väl få klåda i rumpan imorgon när jag cyklat med byxorna. Det bor blandat folk på campingen. Men mest bor här tyskar. Ni vet sådana tyskar man föreställer sig skall bo på en dålig camping utan wifi. Lite sådär jävligt mycket White trash. Lite för mycket för att allting skall kännas helt bra. Har börjat få ont i vänster ljumske när jag utför vissa rörelser. Försöker undvika dessa rörelser. Planen är nu att skippa Hannover då det är en lite större by och istället satsa på att dra mig väster mot Nienburg, Lingen och sen äääntra Nederländerna.

Fick precis låna ett tyskt telefonnummer så internet funkar. Man måste skicka massa sms och skit och det funkade inte denna gången med mitt svenska. Har precis börjat dra mig väster ut mot Holland och kommer väl dit senare om några dagar. Sjukt varmt idag med men mycket blåsigare. En korv med bröd kostar runt 1.50 euro här vilket är perfekt för då kan man bensinmackskäka och sen gå på toa. Annars är deras bensinmackar som mindre systembolag. Systembolag fulla med tyska körsbärslikörer då alltså. Än så länge bara kört 30 km idag så blir nog inte så långt zu heute. Får se.

En reaktion på “Celle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>