Furstenau

Ja, fick då flörta med en äppeltysk så jag kunde använda hans telefon till internet på McDonalds. Gick bra. Igår blåste det mycket men var varmt. Idag blåser det mycket men är kallt. Sov ute vid ett fält bredvid en skog igår. Där hörde jag massa konstiga djur och pappa natten skrek något annat djur så jag fick prata högt för mig själv så djuret som tassade utanför tältet försvann.

30 km kvar till Lingen och imorgon kommer jag in i Nederländerna. Får se om det blir Amsterdam och afsluitdijk eller om det blir öster om havet. Det börjar blir och mer tätbefolkat nu vilket är lite tråkigt. Men vägarna är likväl fina. Det satt en fästing på min arm såg jag nu. Undrat var de andra sitter.

Igår blev det 125 km och dagen innan 110. Får se vad det blir idag. Ligger på 70 km nu. Cykelkläder nu luktar fortfarande nytvättade. Oroväckande.

2 reaktion på “Furstenau

  1. Äppeltyskar, väldoftande kläder, fästingbett…ser fram emot nästa inlägg!
    Småglinen hälsar och längtar. Plasti kollar i sin Htc 100 ggr om dan, men har bara hittat en bild. Kram från smultronstället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>