Nederländerna etc.

Ja det har ju sannerligen då passerat en tid sedan senaste inlägget. Men det är okej. Har inte riktigt haft ork och lust att leta internet överallt.

Men här kommer en liten sammanfattning.

Jag sket totalt i Lingen och drog in till Holland lite sydligare. Drog mig uppåt och cyklade Houtribdijk. Skillnaden mellan Houtribdijk och Aufsluitdijk är att på Huotribdijk så är cykelbanan på utsidan mot havet. Detta medförde extrem motvind i 25-30 km. Jag hade bara 5 dl vatten med mig och det hela var en ganska angenäm upplevelse såhär i efterhand. När det väl cyklades var det ett helvete. Men ja.

Sov lite och chillade. Började cykla igen Cyklade dagen efter Houtribdijk Aufsluitdijk. Denna gången från väster till öster. lika mycket motvind som förra gången men i övrigt bättre väder. Det var kul. Snittade nog igenom hela dijken på 24 km/h. I Joure träffade jag en cyklist, en alter man som bjöd in mig till hans trädgård. Det var supertrevligt. Vi grillade och drack en massa öl tilla alla var lite toppade. Hans son var vogeloppfödare pså vi hade en hel del att gå igenom. Supertrefligt.

Dagen efter det kom jag in i Tyska förbundsrepubliken igen. Det var itne lika trevligt. Cyklat här ett tag och ägt alla vägarna. Nu sitter jag och har 110 km kvar till Danmark eller så. Gud vad jag längtar!

En reaktion på “Nederländerna etc.

  1. Glädjande att höra att du har haft det supertrefligt! Såklart att du skulle cykla på en fågeluppfödare, klart att de var nica. Vi har börjat pola med en mycket nyfiken, söt och orädd fjäderfä (art okänd). Kramar, pussar från banjolirarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>