Snabb hemkomst

Jag kom hem i torsdags kväll. Skall hålla mig kort då jag har lide annat för mig för tillfället. Cyklade på som fan för att jag skulle komma till Köpenhamn den 21:a. Jag kom till Köpenhamn lite tidigare istället. Tog färjan Puttgarden-Rödby. Dagen efter körde jag på och landade på 163 km. Då körde jag Rödby-Köpenhamn. Därifrån hem.

Som sagt. Jag skall lägga upp lite mer så ni kan se vad som hänt under färden. Typ mest cykling. Mycket tysk bockwurst. Annars mest landsväg. 1707 km totalt på 13 dagar. Kollade igenom lite bilder jag tagit. Det är mest bilder på hästar, kor och fåglar. Spännande för alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>